مهندسی نساجی گیلان:. گیل تکس

مهندسی نساجی گیلان:. گیل تکس

سایت تخصصی نساجی و پوشاک
مهندسی نساجی گیلان:. گیل تکس

مهندسی نساجی گیلان:. گیل تکس

سایت تخصصی نساجی و پوشاک

30 درصد از خط تولید کارخانه حجاب شهرکرد فعال است

مدیرعامل شرکت نساجی حجاب شهرکرد گفت: در حال حاضر 30 درصد از خط تولید کارخانه حجاب شهرکرد تکمیل شده و مشغول به فعالیت است.  میرمحمدتقی دانایی‌هشیاری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در حال حاضر 30 درصد از خط تولید کارخانه حجاب شهرکرد تکمیل شده و در حال فعالیت بوده و مابقی در حال تکمیل است.

مدیرعامل شرکت نساجی حجاب شهرکرد با اشاره به اهداف توسعه‌ای این کارخانه تصریح کرد: دو فاز دیگر از این کارخانه برای تکمیل ظرفیت تولید راه‌اندازی خواهد شد و یکی از طرح‌های توسعه‌ای آن تولید نخ مصرفی کارخانه به عنوان مواد اولیه خواهد بود.

وی عنوان کرد: تنوع طرح‌‌ چادر مشکی در این کارخانه نامحدود و قیمت محصولات بسیار پایین‌تر از قیمت محصولات خارجی است و شرایط بازار و میزان خرید در افزایش تولید محصول این کارخانه تأثیر بسزایی دارد.

دانایی‌هشیاری افزود: طرح کارخانه حجاب شهرکرد برای تولید 10 میلیون متر طول پارچه چادر مشکی به صورت سالانه طراحی شده است و ماشین‌آلات به کارگرفته شده در این کارخانه مطابق با آخرین مدل‌ ماشین‌آلات جهانی است.

عضو هیأت مدیره شرکت نساجی حجاب شهرکرد تشریح کرد: این کارخانه بزرگترین واحد تابندگی کشور است که 34 هزار دوک را شامل می‌شود و شرکت دوم پس از این کارخانه با 17 هزار دوک بیشترین میزان تابندگی کشور را دارا است.

وی از مراحل مختلف تولید چادر مشکی در این نساجی خبر داد و اضافه کرد: آماده‌سازی نخ، مراحل مقدماتی، فراهم کردن چله و بافندگی از مراحل مهم تولید پارچه چادر مشکی در این کارخانه است.

دانایی‌هشیاری بیان داشت: قسمت رنگ‌رزی و تکمیل آخرین مراحل تولید و آماده‌سازی پارچه چادر مشکی است و خط تولید این کارخانه صرفاً برای تولید چادر مشکی در نظر گرفته شده و این طرح در راستای اقتصاد مقاومتی فعالیت دارد.

عضو هیأت مدیره شرکت نساجی حجاب شهرکرد از تعداد کارکنان این واحد تولیدی خبر داد و اضافه کرد: تعداد شاغلان این واحد به زودی افزوده خواهند شد و در مجموع حدود 240 نفر شاغل خواهد داشت.

دانایی‌هشیاری یکی از رقبای تولید پارچه چادر مشکی در کشور را واردات رسمی و غیررسمی محصولات خارجی دانست و گفت: باید یک عزم و اراده عمومی در راستای حمایت از تولیدات داخلی صورت بگیرد.

وی یادآور شد: برند محصولات این کارخانه در حال ثبت است و تصفیه پساب فاضلاب این کارخانه در راستای استفاده بهینه و کاهش مصرف آب انجام می‌شود که در این زمینه طرحی برای استفاده از پساب فاضلاب این کارخانه اجرا خواهد شد که 90 درصد از پساب فاضلاب آن به چرخه تولید وارد خواهد شد.

این مسؤول ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود طرح تصفیه پساب فاضلاب کارخانه نساجی حجاب شهرکرد تا 9 ماه آینده به بهره‌برداری برسد.

وی مدت زمان لازم برای بازگشت سرمایه این کارخانه را که 110 میلیارد تومان بوده است حدود پنج سال اعلام کرد.

به گزارش فارس کارخانه نساجی حجاب شهرکرد در حال حاضر دارای 9 سالن است که در سالن‌های یک تا سوم عملیات تاب نخ انجام می‌شود و بسته‌های بزرگ نخ به بسته‌های کوچک تبدیل شده در سالن سوم عملیات تثبیت و استحکام نخ اجرا می‌شود، در سالن چهارم آهارزنی و مقدمات تولید چله انجام شده، در سالن ششم و هفتم این کارخانه، بافندگی پیکانول و ژاکارد انجام می‌شود، در سالن هشتم کنترل پارچه و در سالن نهم رنگ‌رزی و تکمیل تولید پارچه چادر مشکی انجام می‌شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد