مهندسی نساجی گیلان:. گیل تکس

مهندسی نساجی گیلان:. گیل تکس

سایت تخصصی نساجی و پوشاک
مهندسی نساجی گیلان:. گیل تکس

مهندسی نساجی گیلان:. گیل تکس

سایت تخصصی نساجی و پوشاک

آخرین وضعیت تولید پارچه چادرمشکی

مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت با تشریح آخرین وضعیت تولید پارچه چادر مشکی گفت: مشکل صنایع نساجی، تامین نقدینگی است.
به گزارش گیل تکس به نقل از خبرگزاری مهر، نعمت اله مردانی با اشاره به پیگیری‌هایی که در راستای حمایت از تولید پارچه چادر مشکی در کشور انجام شده است افزود: تولید پارچه چادر مشکی طی سالیان گذشته در اولویت سرمایه‌گذاری و حمایت‌های این وزارتخانه بوده است و تمامی متقاضیان جهت تولید این محصول صنعتی- فرهنگی در چارچوب ضوابط مربوطه از حمایت‌های لازم برخوردار می شوند.
  
مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: در حال حاضر شرکت یزدباف در استان یزد ماهیانه حدود 20 هزار متر تولید چادر مشکی در مقیاس صنعتی را در دستور کار خود دارد .وی همچنین اضافه کرد: طرح حجاب شهرکرد نیز به ارزش تقریبی 20 میلیون یورو که حدود 2 ماه پیش گشایش اعتبار شده و امیدآن می رود یکسال پس از ورود ماشین آلات، پارچه چادر مشکی در مقیاس 10 میلیون متر در داخل کشور  را تولید و وروانه بازار کند.

به گفته مردانی ؛ سه شرکت دیگر نیز دارای سابقه تولید دراین زمینه  می‌باشند ولی با توجه به برخی مشکلات در حال حاضر در این راستا تولید ندارند. البته شرکت‌های متعدد دیگری نیز امکان تولید دارند که درصورت وجود صرفه اقتصادی نسبت به سایر محصولات‘ امکان تغییر خط تولید جهت تولید پارچه چادر مشکی را خواهند داشت.

مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت،‌معدن و تجارت،  در ادامه نیاز واحدهای تولیدی به نقدینگی را در شرایط کنونی بیش از هر زمان دیگری از اولویتهای اصلی صنعت نساجی ذکر کرد و گفت: موضوع نقدینگی مبحثی عمومی است و در شرایط فعلی نیاز واحدهای تولیدی به نقدینگی نسبت به سنوات قبل افزایش یافته است.

وی افزود: در حال حاضر تسهیل تامین به موقع و مکفی مواد اولیه و نقدینگی واحدهای تولیدی از برنامه‌های اصلی وزارتخانه است و اقدامات سازنده‌ای نیز در این خصوص در هیات دولت صورت گرفته  است.

مردانی یادآور شد: گشایش ال‌سی با 30 درصد  پیش پرداخت و تنظیم لایحه افزایش سرمایه واحدهای تولیدی و تامین منابع مالی از محل آورده سهامداران که قطعاً اثرات مثبتی برنقدینگی واحدهای تولید تسهیلات سرمایه در گردش در کارگروه مرکزی این وزارتخانه می گذارد تایید و به بانک‌های مربوطه جهت استفاده از تسهیلات ریالی صندوق توسعه ملی معرفی گردیده‌اند

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد