مهندسی نساجی گیلان:. گیل تکس

مهندسی نساجی گیلان:. گیل تکس

سایت تخصصی نساجی و پوشاک
مهندسی نساجی گیلان:. گیل تکس

مهندسی نساجی گیلان:. گیل تکس

سایت تخصصی نساجی و پوشاک

تدوین برنامه راهبردی برای ارتقاء صنعت نساجی کشور

تدوین برنامه راهبردی برای ارتقاء صنعت نساجی کشور
نساجی نیوز: مدیرکل صنایع نساجی وپوشاک وزارت صنایع ومعادن از تدوین برنامه راهبردی برای ایجاد و ارتقاء صنعت نساجی برای افزایش تولید ناخالص ملی و صادرات غیرنفتی در کشور خبرداد.
به گزارش «نساجی نیوز» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت صنایع ومعادن، مهدی اسلام پناه در مورد تضعیف و توجه کم به این صنعت ملی که نقش بسیار اساسی در ایجاد اشتغال و صادرات غیر نفتی دارد،گفت:در مورد تضعیف صنعت نساجی، پوشاک و چرم کشور آن طوری که بیان می شود نیست بلکه متاسفانه این بحث ها فقط جنبه روانی داشته به طوری که در حال حاضر 10 هزار واحد فعال نساجی در حال فعالیت بوده و می توان گفت، ما چهارمین صادرکننده محصولات غیرنفتی کشور محسوب می شویم.
این مقام مسئول بابیان این مطلب که این وزارتخانه در حال برنامه ریزی برای ایجاد و ارتقاء بهترین مدل صنعت نساجی ،پوشاک و چرم در کشور است،خاطرنشان ساخت:با توجه به سهم ویژه این صنعت در افزایش تولید ناخالص ملی می توان با نگاه به تدوین برنامه راهبردی تولید صادرات محور، به دنبال ایفای نقش خود در تولید ناخالص ملی بوده و از طرف دیگر برای تحقق این هدف کلی،اهداف استراتژیک مختلفی را تعریف کرد.
وی در ادامه افزود: در این خصوص می‌توان به مواردی همچون بازاریابی و توسعه صادرات کالاهایی با کیفیت در بازارهای خارجی و در وهله اول در بازارهای هدف اشاره کرد که با بهره گیری از تکنیکهای پویا، مشتری محور و اطلاعات به روز و منطبق با استانداردهای جهانی به صادرکنندگان، شرایط لازم را برای حضور در بازارهای صادراتی فراهم می‌کند.
مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنایع ‌و معادن همچنین، ایجاد و ارتقاء زیرساخت های صنعتی و تجاری در حوزه صنعت نساجی، پوشاک و چرم برای افزایش پتانسیل صادراتی، تلاش برای در اختیار قرار دادن نهاده های مورد نیاز صادرکنندگان با قیمتهایی که درسطح بین المللی قابل رقابت باشند، همچنین ایجاد ساز وکارهایی که صادرکنندگان و واحدهای صنعتی بتوانند در همه فرآیندهای صادراتی به نحو مؤثری مورد حمایت واقع شوند را از دیگر اهداف تعیین شده ذکر کرد.
این مقام مسئول در ادامه خاطرنشان ساخت:تلاش در جهت بهبود فرصتهای دسترسی به بازار برای صادرکنندگان و کمک به آنان برای افزایش سهمشان در چارچوب روابط تجاری دوجانبه و چندجانبه، ایجاد ساختارها یا فراهم کردن شرایطی که هماهنگی بیشتری بین بخش خصوصی و بخش عمومی بوجود آید نیز بخش دیگری از اقداماتی است که صورت گرفته است.
اسلام پناه در پایان تصریح کرد: در راستای تحقق این اهداف، جلسات و هماهنگی های بسیاری با سازمانها و ارگانهای مختلف، تشکلها وانجمنهای مرتبط با صنعت نساجی و پوشاک و متخصصین امر صورت گرفت که نتایج قابل قبولی را برجای گذاشته است.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد